Gæstebog

Tak fordi du besøger vores hjemmeside. Du er velkommen til at skrive en lille hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Walter Heinrich, d. 30-12-2013
Hallo ihr Alle vom DSK,
wir wünschen euch allen einen
" Guten Rutsch" ins neue Jahr
Viele Grüße von Tessa, Walter und Speed
PS freuen uns jetzt schon auf die Treffen 2014
E-mail:
Skrevet af Trine Thorsen, d. 19-12-2013
Hej alle.
Jeg har en steddatter der skal konfirmeres til foråret. Hendes højeste ønske er at blive kørt fra kirken i en sidevogn, på en motorcykel. Er der nogen her der evt. vil stille op til sådan noget - eller kender nogen der vil? Vi bor i Odense
E-mail:
Skrevet af Mogens, d. 02-12-2013
Hej Christian
Der er pt. ingen lovkrav om seler i sidevogne. Generelt skal ekstra udstyr monteres efter fabrikantens anvisninger, men jeg tvivler på Velorex har nogle anvisninger.
Så man må gøre det efter "best practice".
Skrevet af Christian Christensen, d. 02-12-2013
Fik ingen respons første gang, så jeg må vel prøve igen......: Hvor svært er det at få eftermonterede seler i en sidevogn gjort lovlige? Skal de synes? Hvor meget papir skal der i givet fald til? Og hvad bør man købe af seler? (Forventet vogn velorex 700).
E-mail:
Skrevet af Lars, d. 21-11-2013
Hej håber i kan hjælpe mig jeg søger et sæde samt en vindskærm til en velorex 700 er der nogle der ved hvor man kan købe det på forhånd tak
E-mail:
Skrevet af Jørn, d. 18-11-2013
Hej Jan. Nej, det må den ikke, tag pærerne ud også selvom at synsmanden måske brokker sig. En cykel med afmonterede lys ser amputeret ud. Sæt evt. en pose over blinkene, for synsmandens læredom er at det der findes på køretøjet skal virke, men altså ikke hvis de er afdækkede og så af med poserne efter syn.
Skrevet af JAN FILTENBORG, d. 17-11-2013
Hej jeg er ved at lave blinklys på min hd med sidevogn,må motorcyklens blink på højre side blinke med? kan ikke rigtig finde noget om det på trafikstyr side hilsen jan f
E-mail:
Skrevet af Anni, d. 28-10-2013
Eddie!
Tak fordi du tænker på os. Vi må nok holde os til Sjælland, så det er både tids- og økonomisk overkommeligt for de fleste, at nå frem! Vi glæder os til, at se dig, som medlem.
Skrevet af Eddie Neumann, d. 24-10-2013
Jeg var "tilfældigt" inde på jeres hjemmeside. Jeg er (endnu) ikke medlem af jeres klub, men så at i efterlyste et sted i østdanmark. Jeg bor så langt øst på som næsten muligt (Bornholm) I sommer havde vi et goldwing træf.
såfremt det havde interresse kan vi jo snakke sammen. Stedet har god plads/overnatning m.v. Kender dog p.t ikke om hvornår det er ledigt (stor spejderlejer) Kører selv GW-1100 med Squire sidevogn.
E-mail:
Skrevet af Jørn, d. 22-10-2013
Den bør gå lige igennem. Du skal huske at du skal have totalvægten på sidevognen med til syn. Enhver synsmand ved, at det er OK med en sidevogn på en Nimbus. Held og lykke.
Skrevet af Stig bomholt, d. 22-10-2013
Sikkert det mest klassiske spørgsmål her på siden.
Jeg har en Nimbus fra 1949 og har lige fået min sidevogn på. Nu skal den registreres, men jeg har ingen papir på sidevognen. Alt er monteret og som det skal være og der er stelnummer til understellet. Hvad gør jeg??
Kh Stig
E-mail:
Skrevet af Jørn, d. 21-10-2013
Hej Thomas og Jane. Det har sådan en R1100RT rigtig meget magt over, er nem at servicere og kører rigtig mange kilometer inden den besvimer......den kan synes herhjemme med både EML og Heeler og måske andre vogne, som dog lige skal undersøges hos synshallerne.
Skrevet af Jørn, d. 21-10-2013
Til Mark.
Hvis du tænker på at få den lavet i DK tror jeg at det bliver så¨dyrt at du bliver forskrækket og jeg tror at det bliver en lang ombygning for at det vil lykkes at få papir på den. Måske er du så heldig at du kan finde en TÜV station i Tyskland hvor de vil lave den, men det er heller ikke gratis og kræver megen viden for at lave det hele korrekt. Har lige hørt om en almindelig ombygning til en mc her på siden der lå i omegnen af 100.000 i Tyskland. Jeg ville finde noget herhjemme fra som allerede er godkendt, men det her er ikke helt gratis - til gengæld ret sjovt.
Skrevet af Thomas og jane Stokkebye, d. 21-10-2013
Hej alle.
Er der nogen herinde som har kendskab til en BMW R1100 RT med sidevogn ?
Er det en god sidevogns motorcykel, vi har en GL1200 nu.
Kan BMW´en med sine 90 hk trække sidevognen lige så godt som GL1200 ?
E-mail:
Skrevet af Mark Thomassen, d. 21-10-2013
Hej Anni
Ved du hvad sådan en undersøgelse koster ?
E-mail: