Gæstebog

Tak fordi du besøger vores hjemmeside. Du er velkommen til at skrive en lille hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Torben Nørlem , d. 23-01-2014
Hej alle.
Jeg overvejer en "vinter-sidevogn" til min R65GS fra 1991. Der skal ikke være personvogns kasse, den skal nærmest være så let og enkel som muligt.
Hvad skal der til for det kan synes, godkendelser osv?
Håber i kan være behjælpelige med svar.
Er samtidigt på udkik efter en sidevogn så hvis nogen har en i overskud kan jeg være interesseret.
Mvh

Torben
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Jørn, d. 23-01-2014
Reservedele til squire får du bla. andet hos www.royal-enfield.com
Skrevet af Eddie Neumann, d. 23-01-2014
Ved i hos dsk hvor man kan få fat i reservedele (ny-vindskærm) til en squire sidevogn - mvh Eddie
E-mail:
Skrevet af Jørn, d. 15-01-2014
Liebe Speed, Tessa und Walter. Wir wünchen auch euch ein gute neujahr mit das immergute und sehr gefährlige fruchtsaft ;o) wir freuen uns euch zusehen.
Grüss Anni und Jørn (und DSK)
Skrevet af Vivi Rask / medarbejder, d. 14-01-2014
Hej.Jeg arbejder på et ældrecenter i Brønshøj/København, og der er nogle der har kørt mc i sin tid, og nu fik vi pludselig den ide, at vi måske kunne komme på en lille tur. Er det svært at komme op i sidevognen? og hvad vil prisen være for en tur og hvor mange mc'er kunne køre med?
Mange hilsner fra Metha 74 år og Vivi 49 år ;o). Aktivitetscenteret Brønshøj
E-mail:
Skrevet af Walter Heinrich, d. 30-12-2013
Hallo ihr Alle vom DSK,
wir wünschen euch allen einen
" Guten Rutsch" ins neue Jahr
Viele Grüße von Tessa, Walter und Speed
PS freuen uns jetzt schon auf die Treffen 2014
E-mail:
Skrevet af Trine Thorsen, d. 19-12-2013
Hej alle.
Jeg har en steddatter der skal konfirmeres til foråret. Hendes højeste ønske er at blive kørt fra kirken i en sidevogn, på en motorcykel. Er der nogen her der evt. vil stille op til sådan noget - eller kender nogen der vil? Vi bor i Odense
E-mail:
Skrevet af Mogens, d. 02-12-2013
Hej Christian
Der er pt. ingen lovkrav om seler i sidevogne. Generelt skal ekstra udstyr monteres efter fabrikantens anvisninger, men jeg tvivler på Velorex har nogle anvisninger.
Så man må gøre det efter "best practice".
Skrevet af Christian Christensen, d. 02-12-2013
Fik ingen respons første gang, så jeg må vel prøve igen......: Hvor svært er det at få eftermonterede seler i en sidevogn gjort lovlige? Skal de synes? Hvor meget papir skal der i givet fald til? Og hvad bør man købe af seler? (Forventet vogn velorex 700).
E-mail:
Skrevet af Lars, d. 21-11-2013
Hej håber i kan hjælpe mig jeg søger et sæde samt en vindskærm til en velorex 700 er der nogle der ved hvor man kan købe det på forhånd tak
E-mail:
Skrevet af Jørn, d. 18-11-2013
Hej Jan. Nej, det må den ikke, tag pærerne ud også selvom at synsmanden måske brokker sig. En cykel med afmonterede lys ser amputeret ud. Sæt evt. en pose over blinkene, for synsmandens læredom er at det der findes på køretøjet skal virke, men altså ikke hvis de er afdækkede og så af med poserne efter syn.
Skrevet af JAN FILTENBORG, d. 17-11-2013
Hej jeg er ved at lave blinklys på min hd med sidevogn,må motorcyklens blink på højre side blinke med? kan ikke rigtig finde noget om det på trafikstyr side hilsen jan f
E-mail:
Skrevet af Anni, d. 28-10-2013
Eddie!
Tak fordi du tænker på os. Vi må nok holde os til Sjælland, så det er både tids- og økonomisk overkommeligt for de fleste, at nå frem! Vi glæder os til, at se dig, som medlem.
Skrevet af Eddie Neumann, d. 24-10-2013
Jeg var "tilfældigt" inde på jeres hjemmeside. Jeg er (endnu) ikke medlem af jeres klub, men så at i efterlyste et sted i østdanmark. Jeg bor så langt øst på som næsten muligt (Bornholm) I sommer havde vi et goldwing træf.
såfremt det havde interresse kan vi jo snakke sammen. Stedet har god plads/overnatning m.v. Kender dog p.t ikke om hvornår det er ledigt (stor spejderlejer) Kører selv GW-1100 med Squire sidevogn.
E-mail:
Skrevet af Jørn, d. 22-10-2013
Den bør gå lige igennem. Du skal huske at du skal have totalvægten på sidevognen med til syn. Enhver synsmand ved, at det er OK med en sidevogn på en Nimbus. Held og lykke.