Gæstebog

Tak fordi du besøger vores hjemmeside. Du er velkommen til at skrive en lille hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Jørn Lunø, d. 14-10-2013
Vi snakker forbi hinanden nu. Du skal have tilladelse fra motorcykel fabrikanten (eller importøren) til at montere en sidevogn på den specifikke mc, hvilket ikke er en dataerklæring. Samtidig skal der forelægge en erklæring fra sidevognsfabrikanten om totalvægten af vognen. Disse to ting tager du med til syn og så ser synsmanden på om dine bespændinger er korrekt anbragte og dimensionerede.
Skrevet af Ole Axelsen, d. 14-10-2013
Til Lunø: Du kalder det "tilladelse fra importøren" jeg kalder det "dataerklæring" men det er i virkeligheden det samme. Jeg er også selv i tvivl om en sådan eksisterer, da jeg tidligere har kontaktet importøren, dog uden at få svar. Derfor håber jeg der er en, der selv har fået det godkendt, der kan give nogen gode tips. Selve den fysiske montering har jeg ikke nogen problem med, da jeg flere gange tidligere har monteret sidevogn, både med færdige tilpassede beslag og med universalbeslag.
E-mail:
Skrevet af Lunø, d. 13-10-2013
Hej, vi tvivler på, at der findes en dataerklæring på en velorex. Det eneste du skal have er totalvægten samt en tilladelse til sidevogsnmontering fra importøren af motorcyklen. Kig under facts. Reglerne er ændret mange gange siden 1984, men du kan selvfølgelig være heldig med en "gavmild" synsmand, men de er en uddøende race ;-)
Skrevet af Ole Axelsen, d. 13-10-2013
Jeg har spurgt før, men fik ikke nogen brugbar respons.
Er der nogen der ligger inde med en dataerklæring til brug for montering af sidevogn (Velorex) på en Suzuki GSX 400 fra 1984?
Eller evt kan komme med en anvisning til, hvordan man får sådan en ekvipage godkendt.
Jeg har set kombinationen, og jeg ved at i hvert fald et eksemplar er synet og godkendt. Jeg har dog ikke kunnet komme i kontakt med nogen, der selv har udført monteringen, og hvordan de har fået synsmanden med på ideen.
E-mail:
Skrevet af Rene , d. 09-10-2013
Okay, men hvor er det lagervare henne??? Mangler også nøglen til den lås som sidder i låget til extra tanken på sidevognen. Er det også lagervare?? og hvad ligger priserne på??? Skifte dem er ikke noget problem.
Kan eventuelt kontaktes på 23297067
Mvh Rene´
Skrevet af Jørn, d. 03-10-2013
Låsecyl. med nøgle er lagervare og tager ikke mange minutter at skifte.
Skrevet af Rene, d. 03-10-2013
Det var også en mulighed. Men de steder (låsesmede) som jeg har spurgt har man ikke kendskab til den model cylinder.
Skrevet af Anita Nielsen, d. 03-10-2013
Hey.
Er der nogen der evt kunne give ( eller kender én )en " bedstemor med slav i" en lille køretur på hendes fødselsdag d. 12.10 fra Hopballe mølle ( Jelling ) til Billund
E-mail:
Skrevet af Jørn, d. 02-10-2013
Det går jeg ud fra, men hvad med en ny cylinder med tilhørende nøgle?
Skrevet af Rene , d. 02-10-2013
Hej
Kan det lade sig gøre at få en uslebet nøgle til låsen på en eml side vogn, hos en låsesmed. og hvordan skal den se ud?? billed??
Skrevet af stig pehrson, d. 14-08-2013
Hej DSK
Jeg er i tvivl om der kan monteres en sidevogn på min Kawasaki Drifter 1500 -99.
Jeg har set en i tyskland med TÛV godkendelse, så kunne jeg måske få en sådan kombi godkendt? Jeg går ud fra at TÛV er en europæisk godkendelse?
Venlig hilsen
Stig
E-mail:
Skrevet af Fru Christensen, d. 10-08-2013
Hej
Jeg har en BMW R65 fra -83, og vil gerne montere en sidevogn. Jeg har kig på en velorex da det virker som et godt valg vægtmæssigt til en forholdsvis lille mc. Har nogen erfaring med denne kombination, og om man kan/skal købe et specielt monteringskit? Den vogn jeg har kig på har siddet på en Suzuki.
Vh Fru Christensen
E-mail:
Skrevet af Jonna Poulsen, d. 06-08-2013
Hej,
Jeg er ved at arrangere min søsters polterabend lørdag d. 24/8 og vi søger en chauffør af en motorcykel med sidevogn, som kan afhente hende på hendes adresse i Silkeborg og fragte hende til Fårvang. Selvfølgelig mod betaling. Hvis du bor i Silkeborg og er interesseret, eller kender én i Silkeborg, så bed endelig vedkommende til at kontakte mig på nedenstående mail. Pft. Mvh Jonna
E-mail:
Skrevet af Christian Christensen, d. 06-08-2013
Går og stykker ender sammen til anskaffelse af sidevognscykel - ender sandsynligvis med en Jawa/velorex 700, da det nok er noget af det simpleste at gå til (Har kørt CZ tidligere, så kender kvaliteten af tjekkerne). Håber i kan hjælpe mig med et par spørgsmål - her er det første:

Hvor svært/kompliceret er det at få synet en eftermonteret skråsele, fx. i en velorex vogn? Kan man fx. bare tage en rullesele fra en bil der passer til opgaven og bolte den fast hvor kassen er skruet på rammen? Eller skal man købe noget der er fabriksfremstillet til opgaven for at undgå at skulle omkring et prøvningslab?
E-mail:
Skrevet af rune hansen, d. 05-08-2013
Hej
Jeg har en yamaha virago 750 fra 1987, vil gerne montere en sidevogn på, men finder ingen billeder af det? er der ingen der har prøvet det? Hvilken sidevogn skal man vælge til denne cykel? - på forhånd tak
E-mail: