Spørgsmål og kommentarer

Tak fordi du besøger vores hjemmeside. Du er velkommen til at stille spørgsmål eller blot kommentere siden. Vi modtager også gerne flere billeder til vores side.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Jørn, d. 03-10-2013
Låsecyl. med nøgle er lagervare og tager ikke mange minutter at skifte.
Skrevet af Rene, d. 03-10-2013
Det var også en mulighed. Men de steder (låsesmede) som jeg har spurgt har man ikke kendskab til den model cylinder.
Skrevet af Anita Nielsen, d. 03-10-2013
Hey.
Er der nogen der evt kunne give ( eller kender én )en " bedstemor med slav i" en lille køretur på hendes fødselsdag d. 12.10 fra Hopballe mølle ( Jelling ) til Billund
E-mail:
Skrevet af Jørn, d. 02-10-2013
Det går jeg ud fra, men hvad med en ny cylinder med tilhørende nøgle?
Skrevet af Rene , d. 02-10-2013
Hej
Kan det lade sig gøre at få en uslebet nøgle til låsen på en eml side vogn, hos en låsesmed. og hvordan skal den se ud?? billed??
Skrevet af stig pehrson, d. 14-08-2013
Hej DSK
Jeg er i tvivl om der kan monteres en sidevogn på min Kawasaki Drifter 1500 -99.
Jeg har set en i tyskland med TÛV godkendelse, så kunne jeg måske få en sådan kombi godkendt? Jeg går ud fra at TÛV er en europæisk godkendelse?
Venlig hilsen
Stig
E-mail:
Skrevet af Fru Christensen, d. 10-08-2013
Hej
Jeg har en BMW R65 fra -83, og vil gerne montere en sidevogn. Jeg har kig på en velorex da det virker som et godt valg vægtmæssigt til en forholdsvis lille mc. Har nogen erfaring med denne kombination, og om man kan/skal købe et specielt monteringskit? Den vogn jeg har kig på har siddet på en Suzuki.
Vh Fru Christensen
E-mail:
Skrevet af Jonna Poulsen, d. 06-08-2013
Hej,
Jeg er ved at arrangere min søsters polterabend lørdag d. 24/8 og vi søger en chauffør af en motorcykel med sidevogn, som kan afhente hende på hendes adresse i Silkeborg og fragte hende til Fårvang. Selvfølgelig mod betaling. Hvis du bor i Silkeborg og er interesseret, eller kender én i Silkeborg, så bed endelig vedkommende til at kontakte mig på nedenstående mail. Pft. Mvh Jonna
E-mail:
Skrevet af Christian Christensen, d. 06-08-2013
Går og stykker ender sammen til anskaffelse af sidevognscykel - ender sandsynligvis med en Jawa/velorex 700, da det nok er noget af det simpleste at gå til (Har kørt CZ tidligere, så kender kvaliteten af tjekkerne). Håber i kan hjælpe mig med et par spørgsmål - her er det første:

Hvor svært/kompliceret er det at få synet en eftermonteret skråsele, fx. i en velorex vogn? Kan man fx. bare tage en rullesele fra en bil der passer til opgaven og bolte den fast hvor kassen er skruet på rammen? Eller skal man købe noget der er fabriksfremstillet til opgaven for at undgå at skulle omkring et prøvningslab?
E-mail:
Skrevet af rune hansen, d. 05-08-2013
Hej
Jeg har en yamaha virago 750 fra 1987, vil gerne montere en sidevogn på, men finder ingen billeder af det? er der ingen der har prøvet det? Hvilken sidevogn skal man vælge til denne cykel? - på forhånd tak
E-mail:
Skrevet af Jørn, d. 05-08-2013
Beskriv gerne hvad du nøjagtigt skal have hjælp til. Montering, godkendelse eller andet.
Skrevet af Klaus westeraa, d. 05-08-2013
Hey,hvor finder jeg hjælp til at monter sidevognen på min Yamaha 850
E-mail:
Skrevet af Flemming Bülow, d. 05-08-2013
Hej Jørn
Du har sikkert ret i at der skal ske forandringer af konstruktionen for at det er forsvarligt for en Goldwing, men det er der også. Sidevogn og cykel har været sammen sikkert siden midt i 80 erne. Der er også en del forstærkninger og sjove svejsninger.
Af de mange 562 sidevogne der kører, er der så ikke bare en som er medlem af klubben ??
E-mail:
Skrevet af Jørn, d. 02-08-2013
Hej Flemming. Sæde og vindspejl har faste mål som Jawa forklarer dig. Der kører mange 562 i DK, så det skulle ikke være helt umuligt at finde én og måle. Grunden til at jeg skriver er mere at sidevognsstellet ikke er egnet til en tung cykel som GL1000 uden diverse omforandringer. Stelrørene og svejsningerne er for svage og hjulakslen er kun 16 mm af højest tvivlsom stål kvalitet, så den bør skiftes til noget mere holdbart. Dæmperen er stort set virkningsløs fra fabrikken, så den bør du også udskifte. Du bør ikke bruge de originale bespændinger til montering, men sørge for at der kommer noget mere kraftigt grej på.
Skrevet af Flemming Bülow, d. 02-08-2013
Jeg har en velorex sidevogn, vistnok en 563 Tour som skal sidde på en goldwing 1000 fra 76. Jeg skriver vist nok fordi jeg ikke er sikker. Derfor har jeg også spurgt Jawa om mål på vindskærm og sæde.
Deres svar er at begge dele er standart mål.
Inden jeg kaster mig ud i køb af reservedele ville det være rart at have i mindst to må at rette mig efter.
Er er nogen der har målene på vindskærm og sæde.
Min ramme til vindskærm er i tværmål ( fra yderkant til yderkant på monteringsramme) 46,5 cm. Sædet har en brede på 50 cm ( ryggen) Det kan ikke være større hvis det skal passe til sidevognen.
Håber jeg kan få lidt hjælp

mvh
Flemming Bülow

sædet
E-mail: